Hvem er vi?

Alt startet med en drøm. Det gjorde Hairtools også.

Gjennom 90-tallet hadde Gitte Sorang 3 salonger med 25 ansatte og merket at stadig mere av hennes tid gikk til oppgaver utenfor salongen, kundene og frisørfaget. Derfor fikk hun en ide sammen med sin mann Morten, om at mange av de administrative oppgavene måtte kunne løses enklere, slik at hun fikk mere tid til det hun helst ville bruke sin tid på, frisørarbeidet. Dette ble starten på Hairtools, som så dagens lys første gang i 2001.

Hairtools vokste seg større og er i dag Danmarks mest brukte system i Frisør- og skjønnhetsbransjen. Hairtools brukes av flere enn 1500 salonger og er et system som også anvendes på frisørskolene. Hairtools brukes både av enkeltmanns salonger, mellomstore salonger og store kjeder som f.eks. STUHR.

Hairtools består i dag av 18 dedikerte medarbeidere, hvor mange har erfaring fra frisør- og skjønnhetsbransjen. Vår suksess bygger på at Hairtools er laget av frisører for frisører.

I 2016 ble Hairtools solgt til EG A/S, som er en av de store aktørene på IT-markedet i Skandinavia med mere en 2000 ansatte og mange lokasjoner i Danmark (10), Sverige (8) og Norge (8). Hairtools hører til i den avdelingen av EG A/S, som heter Business Ready Solutions, hvor formålet er å utvikle bransjespesifikke løsninger, hvor alt man behøver for å drive sin forretning finnes i et samlet system.

Etter flere forespørsler fra norske frisører, som har jobbet i Danmark, valgte EG Hairtools å lage en norsk utgave av Hairtools som er tilpasset norske frisører- og skjønnhetssalongers behov. I denne prosessen har en del norske salonger vært i tett dialog med både våre utviklere og vårt kundeteam for å utvikle og tilpasse Hairtools til Norge. (f.eks den nye kassalovgivningen).

For å kunne være tett på de norske frisørene, er det nå ansatt en Sales Manager i Norge, Elin Beatrice Nøstvik. Med lang fartstid innenfor bransjen både som frisør i salong, opplæringskonsulent og selger. Så håper Elin Beatrice på å kunne gi den beste service til alle som ønsker å vite mer om Hairtools.

Vi i Hairtools gleder oss til å møte de norske salongene og forhåpentligvis bidra til å gi mere frihet til å være kreative.

Close Menu